Dr.Disrespect přemýšlí, kde streamovat. Jaké platformy upřednostňuje?
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Dr.Disrespect přemýšlí, kde streamovat. Jaké platformy upřednostňuje?

Dr.Disrespect přemýšlí, kde streamovat. Jaké platformy upřednostňuje?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

18. 7. 2020 18:49

Dr. Disrespect prý stále neví, proč byl zabanován na Twitchi. Hledá nové působiště.

Reklama

Koncem června svět obletěla informace o permanentním banu populárního streamera Dr.Disrespecta na Twitchi. Jak jistě spousty z Vás ví, Dr.Disrespect se streamováním živí, za své působení si vydělal pěkných pár milionů dolarů a to především díky spolupráci s Twitchem, kde měl klasickou "zaměstnaneckou" smlouvu. 

Tu několikrát v minulých letech porušil a Twitch jej odměnil bannem, pouze několika denním. Tentokrát to Twitch vyřídil úplně, streamerovi odstranil účet a poslal email, kde jej informoval o ukončení jeho smlouvy. To streamera šokovalo, sám údajně stále neví, proč k tomuto kroku došlo. Přiznává však, že se několikrát během streamu zmínil o nepokojích v Americe, kde lidé demonstrují kvůli zabitému černochovi. Několikrát mluvil i o COVID-19. Je tohle ten důvod?

To je teď vedlejší, Dr.Disrespect nyní potvrdil, že se na Twitch nevrátí a přemýšlí, co bude dělat dál. Kromě toho, že v během pauzy vydal písničku (mrkněte níže), prozradil, že bysme jej mohli už brzy vidět na Facebooku nebo YouTube Gaming. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama