Do PUBG míří patch 1.0, co přinese?
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Do PUBG míří patch 1.0, co přinese?

Do PUBG míří patch 1.0, co přinese?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

29. 10. 2017 15:25

Všichni určitě netrpělivě (asi jako my) vyhlížíte nejočekávanější patch pro PUBG, kterým je 1.0. Kdy vyjde první ze tří fázý a co nabídne? + informace o novém systému přelézání.

Reklama

Jsem si téměř jistý, že Vás všechny nadchlo video z E3 2017, kde Bluehole ukázalo asi nejočekávanější novinku, která během podzimu dorazí do #Playerunknown's Battlegrounds. Tím je jednoznačně přeskakování překážek, možnost vylézt na vyšší místa či proskočit i menším okénkem. A tohle všechno je téměř za dvěřmi. Už příští týden totiž verze 1.0 dorazí na Test servery, kde se nějakých pár dnů zdrží, pak už se klasicky pustí na veřejné servery.

Teď ale ještě k novém systému "lezení". Podle oficiálních zdrojů půjde vylézt se schovanou zbraní až do výšky 2.3 metru (tzn; do větších výšek, než je naše postava). Pokud se rozhodnete přeskočit objekt se zbraní, musíte si vybrat něco nižšího, takový plot třeba půjde, nesmí však být vyšší než 1 metr. Záležet také bude na rychlosti běhu, pokud poběžíte plnou rychlostí, postava Vám překážku zdolá rychleji, než při běžném pomalém běhu.

Tvůrci dále informují, že použili více než 40 animací kolem celého přeskakování/proskakování. Připravit se také máme na spousty chyb, vývojáři prosí, aby jsme strávili na Testovacích serverech co nejvíce času pro co největší feedback. 

PATCH 1.0 (první fáze ze tří)

 
  • Přeskakování objektů a lezení
  • Změny v ovládání vozidel
  • Změny balistiky (přesněji snad ještě upřesníme)
  • Optimalizace hry a klientu
  • Aktualizace a vylepšení anticheatu
 
Patch 1.0 vyjde už v úterý 31.10. 2017.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama