Do Playerunknown's Battlegrounds se blíží FPS only servery
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Do Playerunknown's Battlegrounds se blíží FPS only servery

Do Playerunknown's Battlegrounds se blíží FPS only servery

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

16. 7. 2017 12:14

Jediné, co jsme z očekávaného Call of Duty: WW II ještě neviděli je zombie mód, ten chce Activision pravděpodobně ukázat až později. Dříve, než to však bude oficiálně, už nyní můžete vidět pár záběrů z nedodělaného zombie traileru. První pohled vypadá rozhodně zajímavě.

Reklama
Většina skvělých her, které nabízejí možnost pohledu jak TPS (pohled třetí osoby, tak FPS pohled (z první osoby) jsou trošku znevýhodněny pohledem, kam by v realu člověk nikdo neviděl, tedy za roh nebo přes menší zíďky. A tak hráči, kteří preferují více simulator, teď budou nadšeni, only FPS servery se....

Téměř všechny velké hry, které kdy nabízely TPS i FPS pohled nakonec dostaly FPS ONLY servery, kde nejde o nic jiného, než o změnu pohledu, která nejde změnit na pohled třetí osoby. Každý, kdo kdy hrál nějakou takovou hru (GTA či DAYZ) ví, že pohled třetí osoby je zvýhodňován, zkrátka dohlédnete tam, kam hráči preferující FPS ne. A tak se i Bluehole studio rozhodlo, že FOV mód nabídne a dorazí už v příští měsíční aktualizaci, která by se měla objevit už za 14 dní.

Jak taková hra vypadá se mrkněte níže, jeden ze zahraničních streamerů, JoshOG jeden takovej fight zaznamenal. Všimněte si, že hra je opoznání těžší.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama