Do Bety Call of Duty: WW II přibyl Kill Confirmed mód
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Do Bety Call of Duty: WW II přibyl Kill Confirmed mód

Do Bety Call of Duty: WW II přibyl Kill Confirmed mód

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

1. 10. 2017 15:40

Pokud už jste Beta verzi Call of Duty: WW II vzdali (stejně jako my), tak je možná důvod na testování dál, Activision vydalo aktualizaci, která nepřidává pouze oblíbený Kill Confrimed mód, ale také nový levelový milník, který lze dosáhnout. Maximální level je nyní 35.

Reklama
Pokud už jste Beta verzi Call of Duty: WW II vzdali (stejně jako my), tak je možná důvod na testování dál, Activision vydalo aktualizaci, která nepřidává pouze oblíbený Kill Confirmed mód, ale také nový levelový milník, který lze dosáhnout. Maximální level je nyní 35.

Activision právě informoval skrze sociální sítě, že do #Call of Duty: WW II právě přidali oblíbený mód Kill Confirmed, kde sbíráte psí známky padlých vojáků. Navíc zvýšili možnost dosáhnout vyššího levelu, nově se lze dostat až na 35 level. 

Beta poběží do zítřka (2.10. 2017).

Navíc Activision sepsali menší seznam v bodech, který po ukončení bety předělají, jde o zpětnou vazbu hráčů. Pohrají si například s FOV nastavením, optimalizací hry, vykreslování nebo vylepšením uživatelského rozhraní. Plná verze vychází už 3.11. 2017.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama