Díky synovi ředitele Ubisoftu, není Assassin's Creed bez vedlejších misí
i Zdroj: Spite.cz
Assassin's Creed: Valhalla Novinka Díky synovi ředitele Ubisoftu, není Assassin's Creed bez vedlejších misí

Díky synovi ředitele Ubisoftu, není Assassin's Creed bez vedlejších misí

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

24. 5. 2020 10:39

Neskutečný příběh, který možná změnil celou sérii Assassin's Creed.

Reklama

Na Twitteru se z ničeho nic objevil hodně zajímavý příběh, a to přímo od jednoho z tvůrců Assassin's Creed v roce 2007. Ten popisuje něco, co by bylo dnes zcela nemožné. 

Když vznikal první díl Assassin's Creed, Ubisoft měl velká očekávání, zajímavý příběh, skvělý hlavní hrdina a originální možnosti přímo ve hře, které i dnes jiné hry nemají. Assassin's Creed série je dnes obrovsky populární a patří do TOP3 nejvýdělečnějších her Ubisoftu. 

Vše ale mohlo být jinak, kdyby před těmi 13-lety nezasáhl syn ředitele Yvese Guillemota. Ten měl možnost zahrát si Assassin's Creed od začátku do konce ještě před vydáním, nicméně pro překvapení všech, všem oznámil, že " hra je nudná a nejde v ní nic, kromě hlavního příběhu dělat ". Což samozřejmě musela být pravda, především právě tyto otevřené světy potřebují další aktivity navíc a právě vedlejší mise natáhnou herní dobu, ale i doplní příběh. 

Yves Guillemot tak naspěchal do studia a nařídil dodělat spousty vedlejších misí. Jenže, hra měla za pár dnů vyjít a za 5 dnů byla domluvena lisovna CD. Někteří vývojáři tak dobrovolně kývli a slíbili, že do těch 5 dnů vytvoří spousty vedlejších misí. Jak popisuje jeden z vývojářů, " Bylo to nejšílenějších 5 dnů v životě ".

Vývojářům se to opravdu povedlo a navíc, mise byly prakticky bez bugů, tedy až na jeden, kdy se při eliminaci Templářů jeden z nich propadl texturou a úkol nešel dokončit. 

Opravdu pozoruhodný příběh! Nicméně když se podíváme na Assassin's Creed nyní, má možná opačný problém, ve hře je zbytečně šíleně moc vedlejších úkolů, které hráče akorát zdržují, otravují a většinou hráče blbnou - osobně musím říct, že i já jsem si kolikrát nevěděl rady, zda-li právě hraju hlavní nebo vedlejší úkol. 

Uvidíme, co Assassin's Creed Valhalla, který má dorazit během Října 2020 (nepotvrzeno).

Zdroj: Twitter

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama