Digitální licence PC her s okamžitým doručením
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Digitální licence PC her s okamžitým doručením

Digitální licence PC her s okamžitým doručením

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

29. 11. 2020 10:36

TBgames.cz je internetový obchod, který nabízí prodej výhradně PC her s okamžitým doručením. Výhodou je hlavně to, že nemusíte vyčkávat na kurýra, až vám oblíbenou hru doveze. Pokud tedy netrváte na tom, že chcete domů krabici s kódem uvnitř, tak můžete m

Reklama

TBgames.cz je internetový obchod, který nabízí prodej výhradně PC her s okamžitým doručením. Výhodou je hlavně to, že nemusíte vyčkávat na kurýra, až vám oblíbenou hru doveze. Pokud tedy netrváte na tom, že chcete domů krabici s kódem uvnitř, tak můžete mít hru obratem po zaplacení.

Přitom nákup je naprosto jednoduchý. Vyberete si svou PC hru, jako například Minecraft a dáte koupit. Následně stačí pouze vyplnit email, kam dorazí licence na hru. TBgames.cz pak má návody pro aktivaci a pokud ani tak si zákazník neví rady, tak je zde chat aktivace, tedy pomůže technická podpora a nejen s aktivací hry, ale i v případě problému se samotnou hrou.

Jakou hlavní výhodu mají digitální licence PC her?

Jde tady hlavně o rychlost. Digitální licence PC her mohou být doručovány okamžitě poté, co zákazník zadá platbu. Licenci pak může aktivovat na své platformě, kde je registrován a přihlášen. Jedná se například o Steam, Origin, Epic Games, GOG a jiné. Veškeré hry pak máte ve své knihovně her na dané platformě. Pokud změníte PC, tak se nemusíte ničeho obávat. Jednoduše se přihlásíte do platformy a začnete hru stahovat znovu. Digitální licence PC her jsou totiž uloženy v daném účtu a ne na dané PC. Můžete tedy hru mít nainstalovanou na kolika PC chcete, ale nelze hrát hru na dvou PC najednou.  

Co technická podpora?

Internetový obchod TBgames.cz má technickou podporu online. V případě problémů stačí napsat na podporu, kde se Vám snaží za každou cenu pomoci. Nejedná se pouze o aktivací, ale i například nekompatibilitu nebo třeba případné jiné problémy, které se dají opravit. Při spuštění PC her se děje tolik věcí, že stačí mít v PC nějaký program, který celé spuštění zhatí. Navíc internetový obchod za vás vyřeší komunikací s vývojáři her nebo případně danými platformami, které mohou při technickém řešení býti velmi nápomocni.

Dá se tomu věřit?

Samozřejmě. Digitální licence PC her nabírají na síle a vývojářům se už pomalu nevyplatí vyrábět krabicové verze. Důvodem je cena distribuce. Do budoucna to vypadá spíše tak, že v krabicové verzi pak budou pouze kolektorky a limitované edice, kde bude zároveň i licenční číslo na danou hru.

 

Internetový obchod TBgames.cz oslavuje teprve rok na scéně. O obchod se starají nadšenci do PC her, což může mít právě další výhodu v podobě technické podpory.

 

TBgames.cz patří mezi oblíbence

 

TBgames.cz se těší z velké obliby PC hráčů a důkazem jsou i recenze na jednotlivých srovnávačích nebo i samotném Google.

 

Pokud tedy chcete svou PC hru ještě dnes a hrát ji co nejrychleji, tak volba TBgames.cz je jasná.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama