DICE: "Nechceme autentické hry, ale zábavné" reagují na kritiku Battlefield V
i Zdroj: Spite.cz
Battlefield 7 Novinka DICE: "Nechceme autentické hry, ale zábavné" reagují na kritiku Battlefield V

DICE: "Nechceme autentické hry, ale zábavné" reagují na kritiku Battlefield V

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

25. 5. 2018 13:48

Po středečním odhalení Battlefield V, který nás vezme do druhé světové se komunita rozdělila na dvě půlky, zatím co jedna trailer miluje, druhá nadává a nelíbí se jim chaotické chování a novinky ve hře, co na to DICE?

Reklama

Ve středu proběhl oficiální stream EA, kde studio DICE ukázalo první trailer letošního #Battlefield V. Ten někoho nadchnul, někoho přivedl do rozpaků, tohle že je druhá světová válka? Ta rychlost tanků, ta nemyslná destrukce, robotické ruce, tolik žen ve frontách a ty pomalované obličeje?

Všechny tyto věci opravdu byly ve druhé světové válce, samozřejmě ale ne v takové míře. Robotické ruce, které můžeme vidět například u slečny v 0:25 (video níže) ve válce opravdu byly, nešlo snimy manipulovat tak, abyste v klídku drželi zbraně, přesto je vojáci vážně měli. Pomalované obličeje ve druhé světové? I to se opravdu dělo, vojáci tím chtěli zastrašit nepřítele a ukázat nebojácnost. 

Rychlost tanků je samozřejmě přehnaná, ve hře by Vás po realistické rychlosti odpálil kde kdo, ani by Německé tanky neprojely tahle hladce budovou. Ani tolik žen se zdaleka neobjevilo ve druhé světové.

DICE pro negativní reakce má jednu odpověď.

"Nechceme autentické hry, ale zábavné. A vždy jsme to tak co se Battlefieldu týče dělali" - 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama