Destiny 2 můžete koupit také prostřednictvím WoW Tokenů
i Zdroj: Spite.cz
Destiny 2 Novinka Destiny 2 můžete koupit také prostřednictvím WoW Tokenů

Destiny 2 můžete koupit také prostřednictvím WoW Tokenů

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

21. 6. 2017 12:24

Na oficiálních stránkách Blizzardu se nyní objevila hodně zajímavá zpráva. Ač Destiny 2 od Bungie nepatří přímo pod Blizzard, patří však pod Activision, což je majitel Blizzu a ten se rozhodl, že hru vydá pouze skrze Battle.net. Co jsme ale až do teď nevěděli je zpráva, že Destiny půjde koupit tokeny.

Reklama
Na oficiálních stránkách Blizzardu se nyní objevila hodně zajímavá zpráva. Jelikož Destiny 2 patří pod Activision Blizzard, bude hra vydána exkluzivně na Battle.net klientu. To už víme, nás dnes ale zaujala zpráva, že Destiny 2 bude možné zakoupit skrze WoW Tokeny.

Tak tohle by asi nečekal nikdo, přesto se tak stane. Na oficiálních stránkách Blizzardu se objevila zpráva, že #Destiny 2 na PC půjde zakoupit i přes World of Warcraft Tokeny, což je speciální měna, kterou lze získat hned několika způsoby. Pokud tedy máte dostatek tokenů, nebude pro Vás problém zakoupit si Destiny 2 (PC) přes Battle.net klient (na Steamu ani jinde se hra neobjeví). 

Takové tokeny mají pouze hráči legendy World of Wacraft a tak asi není úplně třeba tokeny představovat. Přesto v rychlosti napíšeme, jak je lze například získat. Token je speciální měna, kterou můžeme získat vícero způsoby. Token si můžete koupit za realné peníze (20€), které ve hře vyměníte za goldy. Druhá možnost je zakoupit si Token a předplatit si ním 30 dní ve WoW. To v případě Destiny 2 udělat nechceme. A třetí možnost je koupit si token za goldy, které máte našetřené ve hře (WoW), na kolik tokenů ale Destiny 2 vyjde zatím nevíme. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama