Délka hraní Ancestors: The Humankind Odyssey a další nové informace
i Zdroj: Spite.cz
Ancestors: The Humankind Odyssey Novinka Délka hraní Ancestors: The Humankind Odyssey a další nové informace

Délka hraní Ancestors: The Humankind Odyssey a další nové informace

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

15. 4. 2019 11:46

Panache Digital Games právě prozradilo další důležité informace o Ancestors: The Humankind Odyssey. Dozvěděli jsme se délku herní doby nebo další informace, třeba o tom, že lze instantně zemřít.

Reklama

Panache Digital Games připravuje už roky opičí survival simulator Ancestors: The Humankind Odyssey, kterého se dočkáme už letos a dlouho bychom čekat neměli. Přesto máme pořád spousty otázek, na některé z nich právě odpověděl autor hry Patrice Désilets. 

Prozradil, že kompletní dokončení hry nás vyjde přibližně až na 40 hodin, což je na dnešní hry opravdu dost. Velkou zajímavostí byl však systém přežití, nebo-li následky naší smrti. Že se ve hře umře, stává se, většinou se však "zmátoříme" a pokračujeme dál, Ancestors bude jiné, pokud se nějakým způsobem zabijeme a že možností bude hned několik, jako třeba vyhladovění, zabití predatorem nebo pád z velké výšky, nebudeme pokračovat za opičáka, kterého jsme do teď ovládali, hra nám přidělí nějakého jiného z naší party. 

To ale není vše, bude nutné se postarat o to, aby se klan opic neustále rozvíjel, pokud se tak nestane, může přijít možnost, že po naší smrti už nebude nikdo, za koho bychom hráli, což znamená definitivní konec a ztráta kompletního postupu ve hře, taková situace ale nastane vyjímečně. 

Ancestors vyjde už brzy exkluzivně na Epic Store, v roce 2020 pak i na Steamu, níže nových 10 minut ze hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama