Death Stranding dostalo Cyberpunk 2077 přídavek a nejde jen o kosmetické doplňky
i Zdroj: Spite.cz
Death Stranding Novinka Death Stranding dostalo Cyberpunk 2077 přídavek a nejde jen o kosmetické doplňky

Death Stranding dostalo Cyberpunk 2077 přídavek a nejde jen o kosmetické doplňky

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

18. 12. 2020 16:57

Kojima Productions si pláclo s CD Projekt RED a umožnilo použít některé své kosmetické doplňky do hry. A nejde jen o ně.

Reklama

Kojima Productions před několika dny oslavilo své 5. narozeniny, hráči možná čekali nějaké to odhalení nebo teaser na novou hru, k ničemu takovému ale nedošlo. Možná ani ne překvapivě se hráči dočkali menšího přídavku pro Death Stranding na motivy Cyberpunk 2077. Že zde bude probíhat menší spolupráce se zjistilo už ve chvíli, kdy se sám Hideo Kojima a jeho BB objevili v Cyberpunku. V jaké souvilosti samozřejmě nebudeme prozrazovat. Jen menší pohled níže.

PC hráči Death Stranding nyní mohou stahovat update, který do hry přináší vzhled motorky na motivy Cyberpunku, J. Silverhandovy brýle nebo "robotickou ruku". Chybět překvapivě nebude ani možnost hackování a to konkrétně strojů nepřátel a jejich senzorů. 

A aby toho opravdu nebylo málo, do Death Stranding přibylo šest nových misí. Jak jsme již zmínili, update je v tuto chvíli k dispozici pouze na PC, Kojima však nevylučuje později i konzole. Níže oficiální trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama