Dalším Call of Duty prý bude Black Ops 6
i Zdroj: Spite.cz
Call of Duty: Modern Warfare 2 Novinka Dalším Call of Duty prý bude Black Ops 6

Dalším Call of Duty prý bude Black Ops 6

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

4. 7. 2022 11:51

Dataminerům se podařilo z Call of Duty Warzone Mobile vydolovat nové informace, třeba o novém Black Ops.

Reklama

Ještě stále čekáme na nový díl Call of Duty: Modern Warfare 2, a už se začíná mluvit o tom následujícím. Není to ale nic překvapivého, děje se to každý rok. Datamineří znovu úřadovali, tentokrát získali nové informace z testovací fáze Call of Duty: Warzone Mobile. 

V souborech se našlo spousty zajímavostí také ohledně letošního Modern Warfare 2, zmíňky padly například o multiplayerových mapách, prozrazeny byly některé zbraně atd. Nechceme však příliš prozrazovat a kazit překvapení, záměrně sem seznamy map nebo zbraní nedáme, najdete je ale třeba zde.

  

Dalším dílem série Black Ops 6?

Zdá se, že podle úniku dat se v dalším roce dočkáme pokračování série Call of Duty: Black Ops od studia Treyarch. A neuniklo pouze to, že půjde o Black Ops 6, k dispozici je dokonce též seznam zbraní, map a několik artworků.

Zajímavé ale bude sledovat i datum vydání, není to tak dlouho, co se tvrdilo, že by Call of Duty již nemuselo vycházet každým rokem. A co se týče platforem, letošní díl Modern Warfare 2 bude tím posledním, co vyjde i na starou generaci konzolí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama