Další obchod láká na nový díl Splinter Cell
i Zdroj: Spite.cz
The Division 2 Novinka Další obchod láká na nový díl Splinter Cell

Další obchod láká na nový díl Splinter Cell

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

5. 9. 2019 15:20

O dalším plnohodnotném díle Splinter Cell se spekuluje pěkně dlouho. Pojďme si připomenout veškeré zprávy za posledních pár měsíců + mrknout na aktuální stav, zahraniční obchod láká na další díl.

Reklama

Splinter Cell, jedna z nejoblíbenějších akčních stealth her. Na pokračování, přesto že minulé díly byly úspěšné, čekáme pěkných pár let a Ubisoft se stále k oznámení nového dílu nemá. Přesto se už více než rok objevují spekulace o novém díle. Jak to tedy je? To ví jen Ubisoft, my se musíme spokojit a doufat, že zprávy jsou pravdivé. Pojďme pěkně popořádku.

Srpen 2018

V druhé polovině roku 2018 se fanoušci ptali na nový díl snad v každém fóru, ptali se novináři v každém rozhovoru, Ubisoft tak přišel se zprávou, že " Splinter Cell se jednoho dne vrátí, teď není o čem mluvit."

Prosinec 2018

Na internetu se objevila zpráva, že  Ubisoft pracuje na novém Splinter Cellu už dlouhých 5 let, tedy prakticky od vydání posledního dílu. Že jde o pravidvé informace potvrdila sama vývojářka Ubisoftu Jayde Raymondová.

Leden 2019

Další nadějný teaser se objevil na facebookové stránce dabéra Luca Warda, hlavní postavy Sama Fishera, když přidal na úvodní stránku svoji fotku a v pozadí jednoznačně brýle ikonické pro Splinter Cell. 

Květen 2019

Kreativní ředitel The Division 2 oznámil další díl Splinter Cellu na svém Twitteru. Ještě ten den se objevila další zpráva, ve které ukazuje zprávy vedení Ubisoftu stím, aby oznámení smazal. Ubisoft později reagovalo, že si ředitel Julian Gerightym pouze z fanoušků vystřelil - co je na tom pravdy? 

Červenec 2019

Na internet se dostala soukromá zpráva vedení Facebooku, který chce vysoce zainvestovat také do her. Podle údajně pravé zprávy se vedení Ubisoft a Facebooku dohodlo na novém díle Splinter Cell, který však vyjde pouze na VR zařízení, konkrétně Oculus Rift, který také patří Facebooku.

Dnešní spekulace opět odkazuje na zahraniční obchod, právě ty ve většině případů prozradí některé nové hry dříve, než by měly. Přední obchod s hrami, GameStop se na své stránce uvedl, že "Po 9-ti AAA dílech, je 10. na obzoru."  Mluví se o podtitulu Omega Protocol, může však jít o pracovní název, vyjít by měl na aktuální i konzole další generace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama