Ctyrek před pár dny koupil značku Homefront, nyní říká, že druhý díl nezklame
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Ctyrek před pár dny koupil značku Homefront, nyní říká, že druhý díl nezklame

Ctyrek před pár dny koupil značku Homefront, nyní říká, že druhý díl nezklame

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

26. 1. 2013 12:22

V roce 2011 vyšel první díl od společnosti THQ, která nyní zbankrotovala a prodala své značky jako například Homefront nebo Metro. Značku Homefront koupil Crytek, jeden z nejzkušenějších výrobců FPS her, příklad můžeme dát serii Crysis. Crytek říká, že druhý díl nezklame.

Reklama
V roce 2011 vyšel první díl od společnosti THQ, která nyní zbankrotovala a prodala své značky jako například Homefront nebo Metro. Značku Homefront koupil Crytek, jeden z nejzkušenějších výrobců FPS her, příklad můžeme dát serii Crysis. Crytek říká, že druhý díl nezklame.

Homefront se ze začátku zdál jako velmi dobrá a solidní střílečka. Dokonce v to věřil snad každý, bohužel než si hru koupil. Plná cena, tedy 49€ bylo předražené, výrobce potřeboval zplatit miliony dolarů a tak na to chtěl jít nejspíše tímto stylem. 
Jenže kampaň pro jednoho hráče byla dlouhá maximálně 5 hodin a ještě to byla tak přehnaná tunelovka, že hru se zkrátka nevyplatilo koupit a když už, tak maximálně za 20€. 
Šéfik Cryteku dále informuje, že s THQ měl velmi dobré vztahy a na druhém dílu bude pracovat na 100%. Jen se podívejte, jak si jde vyhrát s CryEngine 3 a do toho Homefront 2 od profesionálů. Podle Cryteku to hra byla velmi dobrá, jen tomu vždy chybělo něco, co hře nedalo to správné FPSkové a profesionální.
Hru můžeme očekávat minimálně v roce 2014. A co vy, věříte, že to Crytek zvládne?
.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama