CS:GO pravděpodobně konečně přechází na Source 2 Engine
i Zdroj: Spite.cz
ECHO Novinka CS:GO pravděpodobně konečně přechází na Source 2 Engine

CS:GO pravděpodobně konečně přechází na Source 2 Engine

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

2. 3. 2023 13:17

Objevila velmi zajímavá informace přímo od společnosti NVIDIA. Zdá se, že legendární CS:GO konečně přechází na Source 2.

Reklama

Není žádným tajemstvím, že společnosti Valve všechno trvá déle než ostatním, a výsledky také prakticky žádné. Je to zhruba osm dlouhých let, co Valve oznámilo přípravu Source 2 Engine, jejich cílem bylo samozřejmě zdokonalení budoucích her, jenže ty nepřicházejí. Prozatím jediná hra, která nového enginu využila, byl VR titul Half-Life: Alyx.

Dlouhé roky se chystá přechod legendárního Counter Strike: Global Offensive na nový engine, Source první generace je zkrátka zastaralý, což se dnes jasně podepisuje na celé kvalitě hry, a tvůrci jsou si toho dobře vědomi, už v roce 2020 probíhalo testování hry na Source 2, nicméně k oficiálnímu přechodu dodnes nedošlo.

To by se však mohlo brzy změnit, konečně! NVIDIA vydala novou verzi ovladačů ke grafickým kartám, v těch se nově objevila položka "csgos2.exe " a " cs2.exe", tady je naprosto jednoznačné, že se něco chystá a nový díl této populární série to rozhodně není. Nebylo by to poprvé, co by NVIDIA proflákla důležitá tajemství, děje se to téměř každý rok a naprosto každá spekulace se dodnes potvrdila. 

Pokud CS:GO přejde na Source 2 Engine, hráči se dočkají lepší grafické stránky, a to jak textur tak speciálních efektů, rozhodně dojde na vylepšenou fyziku a celkově hratelnost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama