Cryteku unikly plány do budoucna. Chystá se nový Crysis i Ryse
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Cryteku unikly plány do budoucna. Chystá se nový Crysis i Ryse

Cryteku unikly plány do budoucna. Chystá se nový Crysis i Ryse

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

31. 10. 2020 18:09

Pokud jde o pravé soubory přímo od Cryteku, jak zdroj uvádí, tak jsme se právě dozvěděli, co všechno se chystá.

Reklama

Crytek patří mezi nejtalentovanější studia vůbec. Proslavil se skvělým prvním dílem série Far Cry, po té přišlo legendární Crysis, ze kterého se stala velmi kladně hodnocená trilogie. Kromě těchto hlavních značek se nesmí zapomenout ani na RPG hry Ryse: Son of Rome z roku 2014 nebo nebo multiplayerový Hunt: Showdown.

Pokud se podíváme na přání fanoušků, o jakou hru z tohoto seznamu by byl největší zájem, odpověď je jednoznačně Crysis 4. Far Cry do tohoto seznamu počítat nemůžeme, ten už patří Ubisoftu. Pracuje ale Crytek na novém díle Crysis? To odhalily dokumenty, které unikly.

Pokud jsou pravé, jak zdroj uvádí, tak se chystá Crysis: Next. Bohužel nemá jít o plnohodnotný čtvrtý díl, nýbrž free-to-play battle-royale režim pro 100 hráčů na ostrově. Zkrátka nic nového, každopádně bude potřeba hráčům nabídnout něco nového, BR her je tu dost a své hráče si drží. Každopádně zrovna multiplayer byl vždy, hlavně v prvním díle hodně populární, uvidíme, z co tohoto vznikne, co určitě nevznikne, tak další revoluční titul.

Chystá se, nebo chystal, jak tvrdí zdroj, také Crysis VR. Otázkou je, půjde jen o mód nebo plnohodnotnou VR hru? To uvidíme časem.

V přípravách má být už nějaký ten rok také nové Ryse, o tom jsme mimochodem psali už před dvěma lety, kdy se objevilo logo Ryse: The Empire

Další hrou je pokračování VR titulu  Robinson 2 nebo mobilní verze Hunt: Showdown.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama