Crysis pravděpodobně opět něco teasuje
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Crysis pravděpodobně opět něco teasuje

Crysis pravděpodobně opět něco teasuje

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

13. 4. 2020 23:06

Po letech se probudil oficiální profil na Twitteru.

Reklama

Že se s vysokou pravděpodobností něco opravdu chystá, naznačoval sám Crytek už v minulém roce. Hráči po novém nebo remasterovaném Crysis volají už roky a německé studio stojící za touto populární sérii to musí jasně vidět.

Nejdříve šlo o pár zmíněk, pak se začaly objevovat obrázky, kde Crytek demonstroval svůj CryEngine na něčem, co hodně připomínalo lesy v prvním Crysis, náhoda? Nemyslíme si, v teaserech studio pokračovalo i nadále, třeba před pár týdny, kde se Crytek chlubil hrami i jiných studií, které využily CryEngine v posledních deseti letech. Co bylo divné, závěrečnou scénu obohatil první Crysis s vylepšenou grafikou a nasvícením, přičemž je starší než deset let (2007).

Aby toho nebylo málo, 1.4. 2020, tedy na Apríla, si Crytek připravil další teaser, oficiální stránku hry kompletně "smazal" a nahradil ji postavou z prvního dílu, to mohlo naznačovat jediné, nicméně o apríla tomu nešlo 100% věřit, navíc se ve zdrojovém kódu stránky nacházely slova jako "apríl" nebo "vtípek". Stránka jede pořád.

Uběhlo pár týdnů a z ničeho nic se probudil Twitterový účet Crysis, a přidal příspěvek o dvou slovech, "Přijímání dat". Je oznámení konečně na spadnutí? My rozhodně věříme, že ano. Níže už tweet.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama