Crucible od Amazon Game Studios byl definitivně zrušen
i Zdroj: Spite.cz
New World Novinka Crucible od Amazon Game Studios byl definitivně zrušen

Crucible od Amazon Game Studios byl definitivně zrušen

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

10. 10. 2020 07:11

Amazonu se nedaří a ani druhá připravovaná hra nakonec nevyjde. Crucible končí. Hodně se teď čeká od New World.

Reklama

Koncem roku 2016 oznámila zbrusu nová divize Amazon Game Studios hned trojici her, do kterých zainvestovala obrovské peníze. První vydanou hrou mělo být teprve v alpha verzi testované Breakaway, hráče lákala do multiplayerových arén, nicméně už během testování dali hráči jasně najevo, že tenhle titul nestojí za další investice a Amazon po zpětné odezvě vývoj ukončil.

Na řadu přišlo Crucible, další multiplayerová arénovka, která hráče lákala do betaverze. Ta neproběhla úplně špatně, nicméně ani tentokrát se tvůrci netrefili do chuti hráčů. Už betaverzi opustila drtivá většina hráčů a tak se tvůrci stáhli a snažili se Crucible upravit dle požadavků hráčů. Bohužel ani to nestačilo a nyní se dozvídáme, že Crucible bylo definitivně zrušeno. Podle neověřených informací Amazon zainvestoval do hry obrovských 300 milionů dolarů! Níže se můžete podívat na gameplay.

Zapomenout zmínit však nesmíme třetí připravovaný MMORPG titul New World, který je už od oznámení tím nejambicióznějším. I ten měl už dávno vyjít, nicméně kvůli velkému neúspěchu Crucible byl několikrát odložen, naposled až na rok 2021. Již však proběhlo betatestování - výsledek? Jde asi o nejlepší hru z oznámené trojice, každopádně nechybí spousty kritiky vzhledem k zastaralému postupu ve hře. "Najdi 10 tohodle a přines", "Zabij 15 těhle a udělej tohle". 

Uvidíme, co všechno se po odkladu změní, byla by obrovská škoda, kdyby Amazonu nevyšlo ani tohle. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama