Counter Strike: Global Offensive - BETA spuštěna
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Counter Strike: Global Offensive - BETA spuštěna

Counter Strike: Global Offensive - BETA spuštěna

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

1. 12. 2011 15:18

1.12. 2011 První novinka v novém měsíci shrne něco o vydané BETĚ Counter Strike: Global Offensive. Jak se do BETY dostat, co všechno si stáhnout a scím musíte počítat můžete číst uvnotř novinky. » Číst celý článek | Komentář

Reklama
1.12. 2011 První novinka v novém měsíci shrne něco o vydané BETĚ Counter Strike: Global Offensive. Jak se do BETY dostat, co všechno si stáhnout a scím musíte počítat můžete číst uvnotř novinky.

Counter Strike: Global Offensive - BETA spuštěna
Již přibližně 8 díl nejznámější střílečky Counter Strike se jmenuje Global Offensive. BETA verze, tedy zkušební doba na hraní v multiplayer modu měla být k dispozici již minulý měsíc. Nakonec se vývojáři opravili a informovali svět o tom, že BETA pro všechny bude spuštěna 1.12. 2011. 

Věřím že desítky netrpělivých lidí čekalo na tento den, kdy se CS:GO budou moci vyzkoušet na vlastní kůži, nebo počítači (hehe)?

KDE STAHNOUT BETU
Dnes by se měla ukázat BETA na klientu Steam. Pokud jej nemáte, můžete stahovat zdarma zde. Ve Store můžeme najít tisíce her, však vyhledavač také nachází hry zdarma, dema a BETA verze. 
Pokud nechcete hledat zdlouhavě CS:GO, můžete kliknout zde. Pokud tam tlačítko provyzkoušení BETY nemáte, budete si muset ještě počkat, Valve to nespustí pro všechny na stejno. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama