Česká strategie Mashinky dostala datum vydání
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Česká strategie Mashinky dostala datum vydání

Česká strategie Mashinky dostala datum vydání

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

7. 9. 2017 13:34

Česká budovatelská strategie Mashinky dostala po osmi letech od svého založení, datum vydání. Prozradil ho oficiálně sám autor hry Jan Železný. Co budovatelská strategie "Mašinky" přinese je asi všem úplně jasné, pojďme se však podívat trochu více detailněji.

Reklama
Česká budovatelská strategie Mashinky dostala po osmi letech od svého založení, datum vydání. Prozradil ho oficiálně sám autor hry Jan Zelený. Co budovatelská strategie "Mašinky" přinese je asi všem úplně jasné, pojďme se však podívat trochu více detailněji.

" Mashinky je strategická hra s vlaky. Cílem je vytvořit prosperující železniční impérium na procedurálně generovaných mapách. Hra unikátně kombinuje realistickou grafiku, schématický konstrukční režim a herní pravidla inspirovaná deskovými hrami ", říká Jan Zelený, tvůrce hry, která vzniká už dlouhých 8 let.

Teď, po dlouhých letech známe datum vydání, kdy Mashinky vejdou do early access, bude tomu 9.10. 2017 na PC a pokud se ptáte, jaký stroj je potřeba, připravte si minimálně 4 GB RAM, procesor 2.0 Ghz nebo grafiku GeForce 750.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama