Česká fotbalová liga má velkou šanci dostat se do FIFA 22
i Zdroj: Spite.cz
FIFA 22 Novinka Česká fotbalová liga má velkou šanci dostat se do FIFA 22

Česká fotbalová liga má velkou šanci dostat se do FIFA 22

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

30. 12. 2020 12:04

Před pár dny skončilo hlasování, které se zúčastnilo přes 100 tisíc hráčů o to, jakou ligu by rádi viděli ve FIFA 22.

Reklama

Letos to bylo už deset let, co EA SPORTS nezařadilo českou ligu do série FIFA. Radost českých fanoušků skončila v roce 2011, od té doby se každoročně modlíme, aby už tam konečně byla. V posledních letech jsme se však dočkali zastoupení alespoň tří " nejslavnějších " českých klubů Slavie, Sparty a Plzně. Česká fotbalová asociace následně slíbila, že se pokusí vyjednat znovu partnerství s EA.

Jak komunikace probíhala nebo probíhá, to už nikdo neví, každopádně díky nejnovějšímu průzkumu, kterého se zúčastnilo více než sto tisíc hráčů to vypadá, že konečně máme šanci. Hlasování uspořádal web fifplay.com

Ve výberu nebyly jisté nejpopulárnější ligy jako Anglická, Německá, Francouzská, Španělská či Italská. Na výběr tak bylo z více než 100 zemí, jak dopadla Česká a Slovenská fotbalová liga? Umístili jsme se na krásném 5. místě s 3156 hlasy a 3 %. Slovensko je na tom o poznání hůře, 0 %, 62. místo s 345 hlasy. Nezbývá, než doufat, že si EA tohoto hlasování všimne a něco sním udělá, my bychom českou ligu ve FIFĚ, kterou si každoročně koupí až 20 milionu hráčů rádi viděli.

Výsledky zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama