CD Projekt RED vyškrtl několik plánů z Cyberpunk 2077. Podívejte jaké
i Zdroj: Spite.cz
Star Wars Jedi: Fallen Order Novinka CD Projekt RED vyškrtl několik plánů z Cyberpunk 2077. Podívejte jaké

CD Projekt RED vyškrtl několik plánů z Cyberpunk 2077. Podívejte jaké

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

26. 7. 2020 23:05

Společnost CD Projekt RED oznámila, že musela během vývoje vyškrtnout tyto plány.

Reklama

U hry takových rozměrů je bohužel tohle nevyhnutelné. Vezmou to ale hráči pozitivně tak, jako my? U každé velké AAA, ale i menší indie hry často musejí tvůrci zakročit a bohužel, své plány změnit. Občas je důvodem málo času na vývoj nebo neustále problémy s danou mechanikou. Stane se, že některé plány budou zcela odebrány ze hry, a to se stalo hned u několika věcí v Cyberpunk 2077, hry, která má být revoluční a velmi pravděpodobným kandidátem na hru roku 2020.

Automobily

V tak obřím světě je nevyhnutelné často používat automobily. Bude zde několik modelů. Ve světě najdeme starší kousky, ale také našlapané až speciální vozy. To se vědělo, dokonce budeme jeden takový vlastnit. Nicméně v plánu bylo, že každé také auto/motorka půjde upravovat, například podobně, jako tomu je v sérii Grand Theft Auto, kde si můžeme vyměnit kola, převodovku nebo motor atd. Tato možnost byla zcela odebrána. Automobil prý nepůjde upravovat. Zda-li ani barvu, to v tuto chvíli nevíme.

Jízda metrem

Hry s otevřeným světem často nabízejí možnost "Rychlé cestování". V některých hrách se přímo přeportujeme ze vtěřiny na vteřinu, u jiných vidíme celou a samozřejmě zrychlenou cestu. Například v GTA můžete vidět celou cestu metrem, zatím co ve Far Cry stačí pár sekund a jste na vámi zvoleném bodě. Cyberpunk 2077 plánoval zrychlenou cestu metrem, jak si to tvůrci představovali nyní jasné, každopádně plány se změnily a cestování bude nejvíce zjednodušené, jak to jde. Zalezete do metra a objevíte se na Vámi zvoleném místě.

Střelba ze dvou pistolí najednou

Takovou možnost často FPS hry nenabízejí, proč? Jde snad o problémovou mechaniku ve hře nebo? Ročně vyjdou desítky FPS stříleček, střelbu ze dvou zbraní však nabídne absolutní minimum z nich, například Call of Duty. To měl nabídnout i Cyberpunk 2077, střelbu ze dvou ručních zbraní jsme mohli vidět na reklamních materiálech nebo na sběratelské sošce hlavního hrdiny. Tuto možnost ale nedostaneme, střílet půjde vždy pouze z jedné zbraně.

Běh po zdi

V plánech mimo jiné, bylo také běhání po zdi, to známe například z Titanfallu, Star Wars Jedi: Fallen Order nebo Call of Duty. I tato možnost ale byla vyřazena. Zdá se, že si CD Projekt RED vzalo větší sousto, než bylo schopné přinést. Zkrátka "několik" AAA her v jednu nespojíte. 

  

Cyberpunk 2077 vychází 19.11. 2020 na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Koupit hru na JRC.cz Občas přidáme odkazy na obchody s hrami. Pokud v obchodě zakoupíte nějaký produkt, můžeme dostat menší provizy. Přetěte si více o affiliate programu na spite.cz.
 
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama