Capcomu unikají informace. Víme, co plánují do budoucna
i Zdroj: Spite.cz
Monster Hunter: Rise Novinka Capcomu unikají informace. Víme, co plánují do budoucna

Capcomu unikají informace. Víme, co plánují do budoucna

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

16. 11. 2020 18:51

Na internetu se objevil masivní únik informací ze společnosti Capcom. Co všechno se v následujících měsících plánuje?

Reklama

Hackeři se dostaly k důležitým a sakra tajným informacím společnosti Capcom. Nejde k menšímu úniku, pokud se vše potvdí, půjde o pořádně masivní únik dat, který může společnost poškodit. Dokumenty mluví o vydání Resident Evil Village, to by ještě nebyl možná takový problém, nicméně v pokračování čtení se pomalu dostaneme k titulům, které Capcom ještě neoznámil. Pojďme vše omrknout hezky postupně.

 

Resident Evil: Village

2021 - Duben

Resident Evil Village je stále plné otázek, moc se o hře neví a nic se prakticky nezjistilo ani díky těmto informacím. Každopádně co se profláklo, je údajný datum vydání. Podle dokumentů se má Village začít prodávat už od Dubna 2021. K dispozici by měla být také demoverze. 

   

Resident Evil: Dominon

2021

Že o Dominon slyšíte poprvé? Tak to nejste sami. Podle dat by se mělo jednat o multiplayerový Resident Evil, tentokrát by nemělo jít o asymetrikcý multiplayer, ale battle-royale ze světa Resident Evil. Dominon má být pouze pracovní název. Vyjít by podle plánu měl někdy kolem Village.

 

Resident Evil 4 (VR)

TBA

A zase ten Resident Evil. Tentokrát došlo na velmi populární čtvrtý díl z roku 2005. Kromě spekulací, že se chystá oficiální remake se podle dokumentů připravuje také VR verze, té by se měli dočkat pouze hráči na zařízení Oculus. Datum vydání ani další informace nemáme.

 

Monster Hunter: Rise

Říjen 2021

Dnes exkluzivní hra Monster Hunter: Rise, která vyšla prozatím pouze na Nintendo Switch, se podle plánů má objevit minimálně i na PC a to zhruba za rok. O konzolových verzí se neví. 

Kromě tohoto všeho má Capcom chystat také další hry a nové značky. Ve vývoji je údajně multiplayerová hra Shield, ta by se měla zaměřit hlavně na streamery her. Že by něco jako batte-royalovka od Ubisoftu? Dokumenty zmiňují také projekt Reiwa nebo Guillotine, o co má jít v tomto případě není jasné. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama