Capcom reaguje na záporné reakce hry Project Resistance
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Capcom reaguje na záporné reakce hry Project Resistance

Capcom reaguje na záporné reakce hry Project Resistance

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

18. 9. 2019 15:59

Když před pár týdny Capcom teasoval novou hru, všichni si byli jistí novým dílem Resident Evil, ať už v remaku nebo spin-offu. Nikdo však nepočítal s asymetrickým multiplayerem a hráči jsooooou naštvaní, co na to tvůrci?

Reklama

Capcom minulý týden ve čtvrtek představil svou novou hru Project Resistance, spin-off série Resident Evil. To se samozřejmě hráčům zamlouvalo, ale jen do té doby, než přišel na řadu žánr. Capcom připravuje asymetrický multiplayer, co to znamená? Ve hře se utkají online hráči 4 vs. 1. Zatím co 4 hráči se pokoušejí projít nástrahami (něco jako Evolve nebo Dead by Daylight), ten jeden (boss) se Vás pokouší zabít, připravuje pasti po mapě, posílá na Vás zombíky a pokud ani to nebude stačit, nastoupí na Vás osobně. Na čtveřici hráčů je pak hlavně spolupráci a domluva.

To se hráčům Resident Evil série nelíbí a dávají to Capcomu jasně najevo. Co na to tvůrci hry?

"Všimli jsme si těch spousty záporných reakcí na naši novou hru Project Resistance. Je v pořádku, že hráči chtějí pokračování klasického Resident Evilu jako byla sedmička nebo remake dvojky. Značka Resident Evil však potřebuje menší změnu a inovace. Po beta verzi budete mít možná jiný názor."

Beta začne přibližně za 14 dnů, my se ji pro Vás samozřejmě pokusíme vyzkoušet a určitě i ni napíšeme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama