Capcom by brzy mohlo oznámit Resident Evil 8
i Zdroj: Spite.cz
Resident Evil 7 Novinka Capcom by brzy mohlo oznámit Resident Evil 8

Capcom by brzy mohlo oznámit Resident Evil 8

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

3. 8. 2019 20:08

Oficiální zprávy přímo z Capcomu lákají na nový Resident Evil. Není v tuto chvíli jasné, zda-li jde o nový že remasterovaný/remakovaný díl, jisté však je, že jej uvidí první hráči už za měsíc.

Reklama

Jsou to už dva roky, co vyšel tak trochu jiný Resident Evil, než jsme byli doposud zvyklí. Capcom přinesl parádní horový zážitek z pohledu první osoby. Resident Evil 7 nebyl vůbec špatný, kvalita, grafická stránka i prodeje hry dopadly na jedničku. Přesto se našlo spousty lidí, kteří si na FPS pohled u této série nemůžou zvyknout. O rok později - letos v lednu jsme se dočkali parádního remaku Resident Evil 2, který nám opět přinesl pohled ze třetí osoby - a právě tak by to podle posledních spekulací mělo zůstat i u dalšího dílu, tedy osmičky.

Resident Evil 8 by Capcom mohl ukázat prvním lidem už 8.9. 2019, kdy v Tokiu za zavřenými dveřmi ukáže právě nový díl. Jít však může i o remake trojky (Nemesis), což je ale nepravděpodobné. 

C o o Resident Evil 8 víme? Spekulace z Února 2019 mluví o...: RE 8 měl opustit pohled první osoby a vrátit se ke klasice. Osmička by se měla silně inspirovat koceptem Resident Evil 4 (Hookman version). Podívat bychom se měli na temný, izolovaný ostrov. Na tom najdeme jak realné postavy, tak bludy, bude na nás rozeznat, co je a není realné. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama