Call of Duty už by nemuselo vycházet každý rok, jak bylo zvykem
i Zdroj: Spite.cz
Call of Duty: Vanguard Novinka Call of Duty už by nemuselo vycházet každý rok, jak bylo zvykem

Call of Duty už by nemuselo vycházet každý rok, jak bylo zvykem

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

21. 1. 2022 15:16

Activision přehodnocuje plány. Call of Duty by už nemuselo vycházet každoročně, jako tomu je posledních několik let.

Reklama

Série Call of Duty odstartovala v roce 2003, po té následovalo legendární Call of Duty 2 a prakticky od té doby vycházel díl za dílem, rok co rok. Pokud se nepletu, nebyl rok, co by Activision nový díl nevydalo, a hráčům se to už před lety přestalo líbit. Ačkoliv jeden díl vzniká minimálně přes dva roky a to díky třem studiím - Infinity Ward, Treyarch a Sledgehammer Games, stejně se na několika posledních dílech podepsalo, že to je málo a Call of Duty potřebuje více času.

Nejvíce to odskákal poslední díl, Call of Duty: Vanguard, který ne jen, že se potýkal s technickými problémy, ale prodává se pod očekávání. I z toho důvodu by mělo letošní Call of Duty dorazit minimálně o měsíc dříve  (říjen 2022).

Tím by mohl skončit roční cyklus, podle insidera Toma Hendersona, Activision chystají změny a plánují vydávat nová Call of Duty po dvou letech. Sérii by to jistě prospělo. Jednotlivé díly by dostaly více času na vývoj a tvůrci by rok co rok nebourali komunitu hráčů, přeci jen zde pořád najdeme spousty aktivních hráčů ještě z Call of Duty: Black Ops - Cold War z roku 2020.

Letošní díl by podle několika zdrojů měl dorazit během října a spekuluje se o Modern Warfare 2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama