Bungie má pracovat hned na 4 projektech
i Zdroj: Spite.cz
Destiny 2 Novinka Bungie má pracovat hned na 4 projektech

Bungie má pracovat hned na 4 projektech

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

14. 3. 2022 13:06

Studio Bungie, které už nějaký týden patří pod PlayStation Studios údajně pracuje hned na 4 projektech, co o nich víme?

Reklama

Studio Bungie, které stojí za původem série Halo a Destiny údajně pracuje hned na několika různých projektech. S informací přišel server TweakTown a prozradil, co všechno se zjistilo. Většina informací pochází přímo z oficiálních stránek, kde inzeráty hledají nové vývojáře.

Incubation's Project

Údajně má jít hned o dva různé projekty pod podobným názvem a tematikou. Podle oficiálních inzerátů jde online sandboxovou akci a něco, co ještě Bungie nikdy nedělalo. 

Nová IP

Už nějakou dobu se ví, že Bungie pracuje na zbrusu nové značce. I tentokrát půjde o zaměření na online, podle dostupných inzerátů má jít o live-service hru, kterou chce studio zásobovat několik let novým obsahem. V poslední době se těmto hrám ale přestává dařit, Bungie tak bude muset ukázat něco opravdu originálního. Takhle nová IP však může mít něco společného s výše uvedeným Incubation projektem.

Vlastní vydavatelství

Ačkoliv Bungie od začátku února 2022 patří pod PlayStation Studios, chystá vlastní vydavatelství pro své nové hry. Co přesně chce mít tedy společného s PlayStationem ukáže asi až čas. Aktuální plán Bungie je vydat několik her do roku 2025.

Nový obsah pro Destiny

Bungie potvrdilo, že s Destiny 3 žádné aktuální plány nemá, studio chce pracovat na nových projektech a stále zásobovat Destiny 2, které díky několika skvělým DLC je neustále populární. A podle inzerátů se má chystat několik dalších rozšíření.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama