Hogwarts Legacy Novinka Budeme moct využívat černou magii v Hogwarts Legacy?

Budeme moct využívat černou magii v Hogwarts Legacy?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

14. 7. 2021 10:42

Spisovatel hry Hogwarts Legacy prozradil pár podrobností ohledně černé magie a zla ve hře. Budeme zabíjet?

Reklama

Bude už to skoro rok, co WB Games oznámilo Hogwarts Legacy - hru z kouzelnického světa Harryho Pottera (která se však odehraje 100 let před jeho narozením). Přesto máme spousty nezodpovězených otázek, jako například, budeme moct využívat černou magii ve svůj prospěch, budeme zabíjet jiné postavy či aspoň ty záporné? Tuto otázku dostal spisovatel hry Hogwarts Legacy a nepřímo naznačil, že černá magie ve hře bude, bohužel ale nepotvrdil, zda-li ji budeme moct používat i my. Konkrétně řekl, že..

"Nemohu odpovědět na vaši otázku přímo, ale v traileru můžete vidět, že v kouzelnickém světě se vyskytuje spousta zla."

Ano, v traileru si hned několikrát můžeme všimnout záporných postav, v traileru se mrkněte na čas 1:29, kdy se na nás valí hned několik "mrtvol"? Hned po té pravděpodobně na nás míří spousty mozkomorů, kteří by se měli držet především u Azkabánu, ovšem už ve filmech jsme mohli vidět, že se velmi rádi podívají i na místa, kde by neměly co dělat.

Následně na nás běží monstrum - zvíře a zrovna dvakrát přátelsky nevypadá. V čase 1:52 se pak uktáme s trollem či smrtijedy. Proti těmto nepříjemným nepřátelům se budeme muset nějak bránit. Existují samozřejmě obranná kouzla, ty bychom mohli použít například proti nepřátelské zvěři, nicméně jak se ubránit proti smrtijedům? Ty nás na pokoji jistě nenechají a bude je potřeba zkrátka zlikvidovat nadobro. Využijeme smrtící zaklínadla jako Sectumsempra, Imperius, Cruciatus nebo to nejvíce smrtící  Avada Kedavra ? To nám dnes nikdo neřekne, osobně ale doufám, že ano!

Hogwarts Legacy vyjde v průběhu roku 2022 na PC, konzole PlayStation a XBOX.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama