Bude Left Alive propadákem? Naznačují to japonští hráči
i Zdroj: Spite.cz
The Quiet Man Novinka Bude Left Alive propadákem? Naznačují to japonští hráči

Bude Left Alive propadákem? Naznačují to japonští hráči

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

4. 3. 2019 06:50

V Japonsku je již skoro týden k mání akční Left Alive od Square Enix, jak se ale bohužel zdá, půjde o další propadák. Hráči si ve velkém stěžují, hra se neprodává a navíc ji vydavatel zakázal streamovat.

Reklama

Když v roce 2017 oznámilo Square Enix akční TPS hru Left Alive, vše vypadalo moc dobře. První screenshoty, trailery i příběhová linka. Jenže čím se hra blížila k vydání, tím to bylo horší, Left Alive prošlo masivním downgradem, a to až tak hodně, že byste si ji jednoduše spletli s kde jakou béčkovou hrou na PlayStation 2. Bylo více méně jasné, že tady tvůrci u hráčů nepochodí. 

A přesně tak to dopadlo, tedy prozatím v Japonsku, kde je již hra dostupná. Hráči si stěžují na špatnou grafickou stránku, odfláknuté animace postav, hra dostává špatné recenze a titul se neprodává podle představ. Vyhorotilo se to až tak hodně, že vydavatelství Square Enix hru zakázalo streamovat a týden po vydání přišlo se slevou 44%. Přesto najdeme několik streamů na Twichi.

V EU a zbytku světa vychází už zítra 5.3. 2019, uvidíme, jak se hra zalíbí u nás.

Nutno také podotknout, že to je už několikátý průser pro Square Enix. Nový Tomb Raider se též neprodával nejlépe, stejný problém nastal u Just Cause 4 a The Quiet Man byl propadákem roku 2018. Square Enix udělalo možná chybu, když se zbavilo studia stojící za HITMAN sérií, které se následně ujal Warner Bros.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama