Bude konec stahování her zdarma?
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Bude konec stahování her zdarma?

Bude konec stahování her zdarma?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

6. 1. 2012 00:03

31.12. 2011 Poslední den v roce nám přináší jednu obrovskou zprávu, pro nás bohužel nejvíce špatnou a jednu z těch, které jsme nechtěli nikdy slyšet. Přichází zákon, který smaže všechny stránky s hrami, videi nebo mp3 zdarma! » Číst celý článek | Komentář | Autor: Jakub Hergesell

Reklama
31.12. 2011 Poslední den v roce nám přináší jednu obrovskou zprávu, pro nás bohužel nejvíce špatnou a jednu z těch, které jsme nechtěli nikdy slyšet. Přichází zákon, který smaže všechny stránky s hrami, videi nebo mp3 zdarma!
Myslím, že každý z Vás ví, že stahování her, mp3 nebo filmů zdarma je protizákoné. Za jejich stažení, sdílení nebo vypalování můžete dostat velmi slušnou pokutu až do milionů korun nebo pěkných pár let za mřížemi. Teď ale přichází něco ještě mnohem horšího. Celý svět vydavatelství bojuje proti pirátům a teď je na nejvyšší cestě k úspěchu. 
Nový zákon by měl smazat všechny stránky, které mají na webu hry, filmy a mp3 zdarma - do jednoho. To pro nás znamená konec stahování her! Aby se zákon podepsal souhlasilo hned několik organizací a celebrit. Například Lady Gaga, Justin Bieber nebo Taylor Swift. Také Sony, výrobce PlayStation a her je pro, aby se zákon udělal co nejdříve.
Podle Sony je pirátství obrovské a každý měsíc se zvyšuje. Toho všeho se chytla pirátská organizace Anonymous. Hackuje herní stránky po celém světě a dokazuje, jak jsou stránky málo zabezpečené. Anonymous prohlásilo.
,,Pokud Sony podepíše zákon proti pirátství, bude to pro ně znamenat umrtní list. Rozhodli jsme se opět zničit síť Sony - připravte se na zánik všichni, co podepíšete zákon''
Anonymous vyhrožovali i dalším, co chtějí a jsou pro podepsání zákonu, nechme se překvapit jak vše skončí, doufejme, že budou mít strach z Anonymous a hacknutí svých sítí.
Pokud se zákon podepíše a bude tak platný, můžeme se rozloučit s každou stránkou, která ma tyto věci na webu! Všechny warez a podobné torrent weby skončí.
fotka hackerů Anonymous
Bude konec stahování her zdarma?
Bude konec stahování her zdarma?
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama