Bude Cyberpunk 2077 na poslední chvíli odložen? Tvůrci stále nejsou spokojení
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Bude Cyberpunk 2077 na poslední chvíli odložen? Tvůrci stále nejsou spokojení

Bude Cyberpunk 2077 na poslední chvíli odložen? Tvůrci stále nejsou spokojení

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

11. 8. 2020 12:08

Tvůrci očekávaného Cyberpunku prozradili, že stále nejsou spokojeni s melee souboji.

Reklama

Jak jsme včera během streamu mohli zaznamenat, v Cyberpunk 2077 bude k výběru velký arzenál zbraní. Kromě menších pistolí se samozřejmě dočkáme také samopalů, pušek, brokovnic nebo sniperů. Každá z těchto zbraní nám umožní několik vylepšení. 

Co se těchto střelných zbraní týče, jsou připraveny na vydání. To už se ale nedá říct o zbraních na blízko, třeba používání katany. Designér z CD Projekt RED Pawel Kapala prozradil, že ve studiu stále nejsou spokojení s melee souboji, konkrétně s jejich animacemi a vizuálem. Dodává, že vývoj melee systému je v případě pohledu první osoby náročnější než při pohledu třetí osoby (pravděpodobně reaguje na Witchera).

Navíc přiznal, že je před nimi stále mnoho práce, přičemž vydání hry se rychle blíží. Bude snad ještě odloženo? My doufáme, že nikoli. Pawel Kapala dodal, že melee systém je na tom mnohem lépe než ještě ještě před pár týdny byl.

Cyberpunk 2077 vychází 19.11. 2020 na PC, PS4 a XONE včetně českých titulek.

Koupit hru na JRC.cz Občas přidáme odkazy na obchody s hrami. Pokud v obchodě zakoupíte nějaký produkt, můžeme dostat menší provizy. Přečtěte si více o affiliate programu na spite.cz.
 
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama