Bořiči mýtů dostanou vlastní videohru Mythbusters
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Bořiči mýtů dostanou vlastní videohru Mythbusters

Bořiči mýtů dostanou vlastní videohru Mythbusters

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

26. 5. 2019 19:03

Bořiči mýtů, v původním názvu Mythbusters, které připravila australská společnosti pro Discovery Channel dostane svou vlastní hru. Možná vás napadne, co budeme dělat? Čtěte více...

Reklama

Bořiči mýtů, původně pěti členný tým, který můžeme znát převážně z českého Discovery Channelu dostanou svou vlastní hru. Profesionální vědci z Australie se věnují "boření mýtů". Originální popis z Wikipedie - " Bořiči mýtů (v originále MythBusters) je populárně-vědecký televizní seriál produkovaný australskou společností Beyond Television Productions[1] původně pro Discovery Channel v USA a Kanadě. Seriál byl od počátku převzat velkým množstvím světových stanic včetně SBS v Austrálii a BBC2 v Británii. Hvězdy pořadu - experti na speciální efekty - Adam Savage a Jamie Hyneman používají základy vědecké metody pro ověřování mnoha zvěstí, legend, mýtů, filmových scén a novinek v kultuře. "

MythBusters: The Game připravuje vývojářské studio PlayWay ve spolupráci s Discovery, těšit se můžeme z pozice manažera na plánování vlastní ekonomiky, experimentů craftění upgradů a v závěru testování námi vytvořených nápadů. Vychází v polovině roku 2020.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama