Blíží se Halo 3 na PC? Podle AMD ano!
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Blíží se Halo 3 na PC? Podle AMD ano!

Blíží se Halo 3 na PC? Podle AMD ano!

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

18. 4. 2017 11:35

Společnost AMD se vydala do Korei, kde prezentovala hry, které se brzy objeví na PC trhu a jejich nejnovějším AMD R5 procesorech. S velkým překvapením se tam mihnul také artwork exkluzivního Xbox titulu Halo 3. Že by AMD prozradilo, co zatím nemělo?

Reklama
Společnost AMD se vydala do Korei, kde prezentovala hry, které se brzy objeví na PC trhu a jejich nejnovějším AMD Ryzen procesorech. S velkým překvapením se tam mihnul také artwork exkluzivního Xbox titulu Halo 3. Že by AMD prozradilo, co zatím nemělo?

AMD před pár dny navštívilo Koreu, kde odprezentovalo hned několik her, které se v nejbližší době podívají na PC. V seznamu nechyběl ani artwork exkluzivního titulu Halo 3. Že by AMD prozradilo něco, co ještě nemělo? Takový artwork se na prezentaci nového procesoru AMD Ryzen nejobjevil určitě omylem.

Zahraniční magazíny mluví o tom, že by hru Microsoft mohl oznámit na letošním E3 2017 v podobě remasteru pro Windows 10, Xbox One a Scorpio. Spekuluje se ale také o tom, že AMD použilo místo obrázku z Halo Wars, který vyjde letos v Definitive edition, obrázek z Halo 3. 

No uvidíme, co z toho nakonec bude, níže už důkaz.

Blíží se Halo 3 na PC? Podle AMD ano!
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama