BIGMOON studio představuje Police Simulator 2018
i Zdroj: Spite.cz
Novinka BIGMOON studio představuje Police Simulator 2018

BIGMOON studio představuje Police Simulator 2018

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

10. 10. 2017 19:09

Že jste o studiu BIGMOON Entertainment ještě neslyšeli? Není divu, třeba na Steamu ještě nemají vydanou ani jednu hru (jinak jich pár vydali). Změnit by to mohl policejní simulátor, který tu bude pro všechny, kteří chtějí pomáhat a chránit. V článku už samotné představení hry.

Reklama

Vždycky jste si přáli být policistou, ať už v realném životě nebo alespoň tom herním? Tak to máte štěstí, protože BIGMOON studio oznámilo a čerstvě představilo svůj #Police Simulator 2018. Jeho vydání se plánuje na začátek roku 2018 a nabídnout by mělo zcela klasický den Amerického policisty. 

Ve hře najdeme 3 modely policejních aut plně podporující pohled i z kokpitu, který je dle slov vybudovaný 1:1, skrze auto tedy půjde identifikovat jaká koliv postava či automobil. Čeká na nás větší otevřený svět o 3 okresech, jeden klasicky městský, druhý průmyslový či finanční. 

Naším úkolem bude pomáhat při zatýkání menších přestupků, hledání ukradených vozidel, prohledávat kísta činu přestupku, pomáhat při bankovních loupežích či jen procházení se a dohlížení na své okolí, příčemž s sebou vždy vlastníme zbraň, taser či pouta. To vše na aktualizovaném Unreal Engine 4. Navíc lze tohle všechno prožít s kamarádem přes co-operaci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama