Battlefield 3: za první týden se prodalo 10 mil. kusů
i Zdroj: Spite.cz
Battlefield 7 Novinka Battlefield 3: za první týden se prodalo 10 mil. kusů

Battlefield 3: za první týden se prodalo 10 mil. kusů

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

3. 11. 2011 07:00

2.11. 2011 EA zveřejnilo průběh prodeje hry Battlefield 3. Je to asi až neuvěřitelné, ale když se tak zamyslíme, tak se není ani čemu divit. Když si to tak vezmeme, EA těžko započítalo i pirátské kopie, kterých též může být sta tisíce. » Číst celý článek | Komentář

Reklama
2.11. 2011  EA zveřejnilo průběh prodeje hry Battlefield 3. Je to asi až neuvěřitelné, ale když se tak zamyslíme, tak se není ani čemu divit. Když si to tak vezmeme, EA těžko započítalo i pirátské kopie, kterých též může být sta tisíce.
EA statistikovalo prodej své asi doposud nejlepší vydané hry. Za první týden se prodalo více jak 10 milionů kopií. Dnes se začala prodávat další várka, která obsahuje 5 milionu titulů.
Hra právě obdržela rekord jako nerychleji prodávaná hra. EA také dále uvedl, že servery byli obsazeny až do 99%. Přetížení prý zatím nebylo znát a vše běží jak má. Servery jsou stále plné a každou hodinu jsou nové. 
EA chtělo předčít Activision v prodeji. Modern Warfare 3 plánuje prodej až 18 milionu kopií do konce roku. To samozřejmě může být více jak Battlefield 3 už jen z důvodu, že MW3 spustí každý průměrný PC, za což BF3 jen lepší nebo uplně nové.
Battlefield 3: za první týden se prodalo 10 mil. kusů
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama