Battlefield 3: prvních 10 minut hraní
i Zdroj: Spite.cz
Battlefield 7 Novinka Battlefield 3: prvních 10 minut hraní

Battlefield 3: prvních 10 minut hraní

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

23. 10. 2011 11:48

Na YouTube se objevilo video ze hry Battlefield 3, které ukazuje hraní od začátku zapnutí hry i s intrem, takžé žádný podvod a musím říct, že už první vteřiny ukazují, že tohle bude nejlepší hra na světě. Realné prostredi té hře dává velké +. » Číst celý článek | Komentář

Reklama
Na YouTube se objevilo video ze hry Battlefield 3, které ukazuje hraní od začátku zapnutí hry i s intrem, takžé žádný podvod a musím říct, že už první vteřiny ukazují, že tohle bude nejlepší hra na světě. Realné prostredi té hře dává velké +.
Každý ví, že Battlefield 3 bude, nebo je velká bomba. Spousty videí, dokonce BETA pro všechny uživatele ORIGINU nabídla velkou soust ze hry. Očekávání jsou velká, né ze srandy také EA oznámilo, že 80% lidí si bude muset pořídit do svých PC něco nového, ale stojí to za to!
Video, které uvidíte níže je ze SinglePlayeru natočené kamerou z PC. Určitě zhlédnutí videa stojí za to, už jen jak uvidíte animace postav, prostředí metra, ale ty ZVUKOVÉ efekty, to je nádhera, at si rika každý co chce, tohle je nejlepší hra, která kdy mohla vyjít. Její design všeobecně lidé předpovídali až za další 3 roky minimálně. 

SPITE TV - Gameplay

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama