Battlefield 3 - Nová videa z Multiplayeru
i Zdroj: Spite.cz
Battlefield 7 Novinka Battlefield 3 - Nová videa z Multiplayeru

Battlefield 3 - Nová videa z Multiplayeru

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

2. 8. 2011 08:35

Jedna z neočekávanějších her roku 2011 se blíží a EA ukázali nové herní uryvky. Už teď můžeme vidět, jak je Battlefield 3 dokonalý a vzhledově řízeno podle videí lepší než Modern Warfare 3. 10 minutové video z hraní online (Multiplayer) v HD nám jednoznačně ukazuje jaká grafika na nás čeká a jak nadupaný online mod to vlastně bude. Hry by měla vyjít letos na podzim, to je znamená přibližně listopad (11 měsíc). Fanoušci této hry, kteří okusili druhý díl Battlefieldu si mohli všimnout, že EA vydalo BETA verze zdarma pro ozkoušení hry, vyhledání chybyček a zkoušení MP. Bude to tak i letos, officiálně byla vydána informace, že Battlefield 3 bude vydán o několik týdnů dříve jako BETA verze. Tak teď už k videím, které se na intetnetu vyskytli v posledních dnech.

Reklama
Jedna z neočekávanějších her roku 2011 se blíží a EA ukázali nové herní uryvky. Už teď můžeme vidět, jak je Battlefield 3 dokonalý a vzhledově řízeno podle videí lepší než Modern Warfare 3. 10 minutové video z hraní online (Multiplayer) v HD nám jednoznačně ukazuje jaká grafika na nás čeká a jak nadupaný online mod to vlastně bude.
Hry by měla vyjít letos na podzim, to je znamená přibližně listopad (11 měsíc). Fanoušci této hry, kteří okusili druhý díl Battlefieldu si mohli všimnout, že EA vydalo BETA verze zdarma pro ozkoušení hry, vyhledání chybyček a zkoušení MP. Bude to tak i letos, officiálně byla vydána informace, že Battlefield 3 bude vydán o několik týdnů dříve jako BETA verze. 
Tak teď už k videím, které se na intetnetu vyskytli v posledních dnech.

SPITE TV - Multiplayer (E3 - 2011)

Pod tímto textem uvidíte nejnovější video, které uploadly na YouTube přímo vývojáři a testeři. Je to jedna z misí, která na nás v Battlefield 3 čeká. Jmenuje se METRO.

SPITE TV - Multiplayer (METRO)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama