Batshuayi je silně nespokojen se svým hodnocením ve FIFA 18
i Zdroj: Spite.cz
FIFA 18 Novinka Batshuayi je silně nespokojen se svým hodnocením ve FIFA 18

Batshuayi je silně nespokojen se svým hodnocením ve FIFA 18

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

3. 10. 2017 14:20

Belgický hráč Michy Batshuayi, který právě působí v Londýnské Chelsea FC si silně postěžoval na Twitteru, ani trošku se mu nelíbí jeho ohodnocení a statistiky ve FIFA 18. Podle Michyho má navíc. Oficiálně dostal 80 bodů ze 100, tady by opravdu mohl dostat víc. Jak reagovalo EA?

Reklama
Belgický hráč Michy Batshuayi, který právě působí v Londýnské Chelsea FC si silně postěžoval na Twitteru, ani trošku se mu nelíbí jeho ohodnocení a statistiky ve FIFA 18. Podle Michyho má navíc. Oficiálně dostal 80 bodů ze 100, tady by opravdu mohl dostat víc. Jak reagovalo EA?

Tři a dvacetiletý Belgičan  Michy Batshuayi si před pár dny postěžoval na Twitteru, když viděl, jaké mu EA udělilo hodnocení do #FIFA 18, nedalo mu to a zažádal o přepsání, podle něj je 80 bodů ze 100 málo. Navíc dostal pouhých 27 bodů DEF a 59 PAS, což nemohl rozdýchat (video níže).  Dlouho to netrvalo a Michy napsal Tweet, kde žádal vysvětlení. EA bleskurychle zareagovalo, celou konverzaci máte níže.

Michy

: "Můžete mi to vysvětlit?"

EA

: "Pokračujte ve střílení golů, pak si můžeme promluvit."

Michy

: "To zní dobře, ale už to nějakou dobu dělám, dokonce déle, než když byly Vaše servery naposled v pořádku." Tím konverazce skončila, tedy až do doby, co přibližně za týden Michy vstřelil hattrick proti Nottinghamu. Nemyslel na nic jiného, než na to, až přijde domů a opět rozjede diskuzi.

Michy

: "Můžeme si o tom tedy promluvit, a jak fungují servery?"

EA se už nerozepisovalo a Michymu poslalo upravenou kartu, kde má skill tak trošku lepší. Karta níže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama