Avowed Novinka Avowed je prý mix her The Elder Scrolls a The Outer Worlds, tvrdí insider

Avowed je prý mix her The Elder Scrolls a The Outer Worlds, tvrdí insider

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

13. 10. 2021 15:19

Insider Jez Corden prozradil pár detailů ohledně chystaného RPG Avowed. Prý dokonce viděl záběry ze hry. Co prozradil?

Reklama

Avowed je jedním z titulů, které již Xbox Game Studios a tvůrčí celek Obsidian oznámily ( červenec 2020 ), prakticky o něm ale absolutně neinformují. Naštěstí jsou tu insideři a leakeři, kteří občas přijdou alespoň se střípkem informací. Tentokrát se ozval insider Jez Corden, co prozradil? Berte, prosím, následující informace s rezervou.

Avowed se má podobat legendární sérii The Elder Scrolls mixnutou s velmi kladně hodnoceným The Outer Worlds. Tvrdí, že dokonce viděl první záběry ze hry (nepočítáme samozřejmě ty z traileru ve 2020) a vývoj má jít velmi rychle a bez problémů. Aktuálně je v pokročilé fázi předprodukce, hratelné alphaverzi, tzn., že klidně ještě letos může přejít do plné produkce a bez problémů vyjít jak se plánuje koncem roku 2023.

K tomu všemu dodal, že v Avowed budeme každou ruku ovládat zvlášť stejně jako ve Skyrimu, dostaneme volnost a těšit se máme na destrukci okolí či plavání. Avowed bychom podle dalších informací mohli vidět už na TGA 2021, které proběhne na konci letošního roku, hra se pak plánuje na rok 2023 pro PC a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama