Avalanche Studios pracovalo 2 roky na Iron-man hře
i Zdroj: Spite.cz
RAGE 2 Novinka Avalanche Studios pracovalo 2 roky na Iron-man hře

Avalanche Studios pracovalo 2 roky na Iron-man hře

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

18. 8. 2022 15:28

Zakladatel Avalanche Studios (tvůrci Just Cause či Mad Max) po deseti letech přiznal, že studio pracovalo na nevydané Iron-man hře.

Reklama

Marvel her máme v poslední době dost, nicméně jednotlivých hrdinů, kteří by dostali vlastní hru, už zas tolik ne, pokud tedy nepočítáme Spider-mana. Aktuálně však víme také o vývoji Wolverine, a v EA má vznikat Black Panther či Iron-man. A právě Iron-mana jsme se klidně mohli dočkat před několika lety.

Zakladatel Avalanche Studios  ( tvůrci Just Cause, Mad Max či Rage 2 ), Christofer Sundberg nedavno prozradil, že Avalanche mělo smlouvu s Marvelem (Disney) ohledně značky Iron-man. Vývoj odstartoval bez problémů a pokračoval dva roky. Proč jsme se hry ale nikdy nedočkali? Vedení Marvelu a Disney změnilo požadavky a chtělo, aby hra byla vydána co nejdříve, to podle Christofera nebylo možné, k tomu by potřebovali v rychlosti sehnat až 80 dalších vývojářů.

Avalanche Studios je velká společnost, nicméně aby se přidalo dalších 80 lidí, by znamenalo pozastavit vývoj dalších her, například Just Cause, a to vedení Avalanche nepovolilo, po domluvě s Marvelem pak vývoj padl k ledu. Doufejme, že nám studio alespoň časem ukáže screeny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama