Assassin's Creed v nové hře? Ano!
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Assassin's Creed v nové hře? Ano!

Assassin's Creed v nové hře? Ano!

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

22. 10. 2011 12:11

Né přímo Assassin's Creed, ale pouze Ezio Auditore. Je to tak, nadpis Vás nezklame a nejedná se v žádném připadě o Revelations. Rok 2012 nám přinese hru Soul Calibur 5. Že nevíte o co jde a chcete vědět více? Čtěte více + trailer s Eziem. » Číst celý článek | Komentář

Reklama
Né přímo Assassin's Creed, ale pouze Ezio Auditore. Je to tak, nadpis Vás nezklame a nejedná se v žádném připadě o Revelations. Rok 2012 nám přinese hru Soul Calibur 5. Že nevíte o co jde a chcete vědět více? Čtěte více + trailer s Eziem.
Ano, Ezio z jedné nejlépe hodnocených her a hlavně nejlepší herní serie RPG hry Assassin's Creed bude ve hře Soul Calibur 5. Ta by měla vyjít už v lednu roku 2012. Jediná špatná zpráva je, že je officiálně prohlášené, že bude pouze pro konzole PS3 a XBOX. No to bylo i LA Noire a fanoušci si doslova vydupali i verzi pro PC, která vyjde ještě tento rok.
- Nevíte ani co hra Soul Calibur je? Můžeme to přiřadit například k Mortal Kombat, mlácení různých postav v ringu někdy v jeskyni nebo halách ze skal. Více se můžete podívat v HD gameplay traileru, kde uvidíte i EZIA!

SPITE TV - Gameplay Trailer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama