Arma 3 - První velké informace
i Zdroj: Spite.cz
Battlefield 7 Novinka Arma 3 - První velké informace

Arma 3 - První velké informace

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

20. 12. 2011 08:31

20.12. 2011 Arma 3, hra která je velmi oblíbená mezi hráčí přichází s pokračováním. Máme nějaký první základní informace o které se s Vámi chceme podělit. Jednoznačně si dovolím říct, že to bude silný kandidát na hru roku. » Číst celý článek |  Komentář  | Autor: Jakub Hergesell

Reklama
20.12. 2011 Arma 3, hra která je velmi oblíbená mezi hráčí přichází s pokračováním. Máme nějaký první základní informace o které se s Vámi chceme podělit. Jednoznačně si dovolím říct, že to bude silný kandidát na hru roku.
» Číst celý článek  |  Komentář  |  Autor: Jakub Hergesell
Arma 3 - První velké informace
Arma 3, akční adventura k nám přijde již v roce 2012 a už teď můžeme sledovat několika minutové videa ze hry. My jsme jedno pro Vás také uploadly. Najdete jej níže. Teď ale k tomu hlavnímu. Arma 3 se bude moci pochlubit exklusivní grafickou stránkou, která už na první pohled na obrázky/videa je takřka reálná a lehce se může podobat Battlefieldu 3.
Podle všeho si budeme moct přepínat kameru na pohled 3 osoby a 1 osoby, což není vůbec špatné. Ve hře budete moct plavat. První nedostatek jsme zhlédli právě u vody, pokud se vynoříte po pás a jdete vodou, tak se za Vámi nevytváří žádný proud ani nic podobného, voda stojí jako by v ní ani nikdo nešel.
Střelba ze zbraně také neni nějak dobře provedena, vůbec to nevypadá že střílíte, ale že dostáváte eletrické šoky. Co nás ale potěšilo bylo, že si můžete vzít jakou koliv zbraň od mrtvol a ne jen to, vzít si můžete i jejich uniformu a dobře se tak skrýt v jejich stanovišti. 
Arma 3 - První velké informace
Uniformy jsou velmi profesionálně a detailně propracované. Kdžy už vniknete do nepřátelského táboru v ukradené uniformě, nikdo Vás nepozná a ani nebudou mít žádné podezření, samozřejmě nesmíte mířit ani strílet na vojáky, pokud nechcete být prozrazeni. 
Další dobrá věc je doprava, můžete si vzít takřka vše co Vás napadne, interier aut je také velmi dobře udělaný a detailný. Vůz nadskakuje a dostává smiky jako v realitě. Celý vnitřek si můžete prohlédnout kamerou. 
Zbraně - ty můžeme doporučit hlavně jako snipery, budete je velmi využívat a jsou dobré na vystřílení pulku tábora na dálku. některé hry  jsou u snipera dělány do reality, Váš dech Vám nedovolí zaměřit pokaždé přesně, to u Arma 3 neplatí, kurzor, neboli zaměřovač zbraně se skoro nehýbe a tak neni žádný problém se střelbou. Jiné zbraně, které mají střílejí i granáty jsou na tom stejně. Tyto zbraně mají i více zaměřovačů a je jen na Vás jestli zvolíte ten správný. Zbraně třefí vždy přesný cíl takový, jaký si sami namíříte. Některé hry vyžadují na střelbu do dálky zvednout zbraň do výšky, aby tam granát, nebo střela doletěla, zde ne, kam zamíříte, to máte. Jinak snipery dokážou vidět až za město, pouhým okem ani nerozeznáte mezery mezi stromy, ale sniper Vám ukáže co se děje i za stromy. 
Jako u skoro u každé dnes válečné nebo akční hře si budete moct přikleknout i lehnout. 
CO SI MYSLÍME
Hra bude jednoznačně uvedena mezi TOP tituly, které v roce 2012 vyjdou. Graficky je na tom velmi dobře, to samé animace postav, světelných efektů a zvuku. Jediné, co se mi vážně nelíbí je střelba z klasických samopalů. Názor si už teď můžete udělat sami, video je k dispozici a uvidíte v něm vše, co jsme si zde vypsali.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama