Apex Legends vytrollilo cheatery
i Zdroj: Spite.cz
Apex Legends Novinka Apex Legends vytrollilo cheatery

Apex Legends vytrollilo cheatery

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

17. 7. 2019 23:25

Apex Legends má problém jako každá jiná úspěšná multiplayerová hra. Boj s podvodníky, kteří využívají nejrůznější cheaty jako aim bot nebo wallhack. Tvůrci však tyto hráče dokonale vytrollilo.

Reklama

Všechny úspěšné PC multiplayerové hry mají problém s cheatery. Výjimkou není ani velmi oblíbená akční FPS hra Apex Legends od EA/Respawn. A právě Respawn to udělalo trochu jinak, než jiná studia, jako PUBG, Fortnite a další, kteří cheatery permanentně banují. Apex Legends, když zjistí, že podvádíte a využíváte soubory třetích stran pro Vaše zvýhodnění, Vás hodí do lobby s dalšími takovými - a že jich Apex má tisíce. Co to znamená? Že zkrátka cheateři budou hrát s cheatery a tak si můžou navzájem nadávat do bůh ví čeho.

Mezi cheatry se můžete objevit i ve chvíli, kdy hrajete často s kamarádem, který cheaty využívá, hra Vás označí jako někoho, komu nevadí podvody. Co na tuto novinku říkáte? V případě free-to-play her jde o parádní způsob, v případě, že by dostali tyto hráči ban, by si zkrátka založili nový účet zdarma a nic by se tím nevyřešilo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama