Anonymous zaútočilo na českou vládu
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Anonymous zaútočilo na českou vládu

Anonymous zaútočilo na českou vládu

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

26. 1. 2012 19:32

26.1. 2012 Anonymous se opět předvedlo, před několika minutami zhodili officiální web české vlády. My jako SPITE.cz s nimi soucitíme a jsme pro, aby poslali všechny tyhle stránky do .... Ptáte se proč? To už v pokračování. » Číst celý článek | Komentář | Autor: Jakub Hergesell

Reklama
26.1. 2012 Anonymous se opět předvedlo, před několika minutami zhodili officiální web české vlády. My jako SPITE.cz s nimi soucitíme a jsme pro, aby poslali všechny tyhle stránky do .... Ptáte se proč? To už v pokračování.
Proč se opět dějí tyhle věci, když SOPA a PIPA padly? Je tu další zákon, tentokrát mnohem horší. Tento zákon, který nese zkratku ACTA je pro Evropskou unii a proto se jejímu zákonu nevyhne nic v EU. ACTA je ovšem mírnější než SOPA, bohužel stránky, na které jsme tolik let zvyklí, na stránky kde stahujeme hudbu, hry nebo filmy půjdou dolu, nebot na těchto stránkách jsou nelegálně ukádány soubory, na které majitel stránky nemá autorkská práva.
Anonymous zaútočilo na českou vládu
Dnes se konalo zasedání 22 zemí z Evropské unie. Bohužel většina zákon podepsala, včetně České republiky. My aby jsme náhodou nebyli výjimka. Státy, které ACTA nepodepsaly jsou Německo, Slovensko a další.
Ti, kteří zákon podepsali nyní čelí útokům od Anonymous. Web české vlády padl (www.Vláda.cz), nyní padl další web, který ochranuje autorská práva OSA (www.Osa.cz). Anonymous v útoku pokračují i nadále. Včera padl web Evropské Unie. Denně web měl návštěv kolem 50.000, včera se za jednu vteřinu připojilo více jak 300.000 počítačů, což samozřejmě stránky nevydržely.
ACTA nám chce zamezit šíření souborů, u nás je asi největší Ulož.to a CZShare. To samé další weby, kde stahujete mp3, nebo sledujete online filmy nebo pořady. Pokud zákon schválí, internet bude o 80% chudčí a vlastně pomalu zničený. Ovšem stále je to naděje, že se Anonymous zapojí pořádně a budou nadále zhazovat weby. Dnes zhodili také stránky Irské a Francouzké vlády.
Jaký je Váš názor na ACTA? Napište to do komentářů...
Anonymous zaútočilo na českou vládu
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama