Anonymous zaútočili na Český web
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Anonymous zaútočili na Český web

Anonymous zaútočili na Český web

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

24. 1. 2012 01:14

23.1. 2012 Dnes se podle officiálních informací Anonymous rozrostl jejich tým o desítky hackerů z každého státu. Toho Anonymous ihned využili a hacknuli tak web Polského prezidenta a dnes padnul i český web! Více uvnitř. » Číst celý článek | Komentář | Autor: Jakub Hergesell

Reklama
23.1. 2012 Dnes se podle officiálních informací Anonymous rozrostl jejich tým o desítky hackerů z každého státu. Toho Anonymous ihned využili a hacknuli tak web Polského prezidenta a dnes padnul i český web! Více uvnitř.
Jak jsem psal výše, Anonymous dnes zveřejnili zprávu o tom, že se do jejich týmu přidalo několik českých, ale slovenských občanů. Dlouho to netrvalo a hned padly další weby. Jeden z nich byl oficiální web Polského prezidenta http://www.premier.gov.pl/. Odstavení tohoto webu bylo pouze dočasné, ovšem musí to být šok přijít na vlastní stránku, a ona není? Do teď se stránka nepodařila sprovoznit.
Anonymous zaútočili na Český web
Druhý útok byl na českou stránku, která se zabívá Pirátsvím na internetu. Samozřejmě jsou proti těmto pirátským stránkám. Dnes to prý ale nebylo po prvé, co se odehrál útok proti této stránce. Pro lepší pohled na věc - jde o tuto stránku (http://www.cpufilm.cz/). ČPU již od roku 1996 a zaznamenala několik webů, ale i zděných prodejen, či webu se sdílením.
Anonymous zaútočili na Český web
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama