Aliens: Colonial Marines - dopadl špatně
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Aliens: Colonial Marines - dopadl špatně

Aliens: Colonial Marines - dopadl špatně

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

12. 2. 2013 19:03

Aliens: Colonial Marines - dopadl špatně

Reklama
Právě dnes ráno v 10:00 vyšla střílečka o invazi vetřelců. SEGA nás hodně lákala a stále tvrdila, jak o dobrý titul jde. Bohužel je to propadák, Aliens: Colonial Marines se zkrátka nepovedl. Svědčí o tom také hodnocení recenzí nebo velkých chyb ve hře.

První recenze dopadly špatně

Mezi první recenze patřily následovné weby. Průměrná známka Alienů je 5 / 10, což je dost špatné na to, jak popisovali od začátku hru. Hra se zkrátka nepovedla.

IGN.com

5.0 / 10

Uplně první recenzi udělal web WGB, který hře udělil 4 / 10, dále dodává, že Vás hra přestane bavit po 15 minutách. Jediné, co za něco stojí je prý multiplayer, který ale u těchto her není oblíbený a rychle se přestane hrát.

Alieni jsou tak hloupí, že ...

Nemusíte ani jednou vystřelit. Prostě vzemete Famas, který Vám dají a když prostě potkáte vetřelce, kliknete na ShiftL a utečete. Je to dost vtipné, vetřelci jsou naprostý "debilní" a když Vás vidí, někdy zkrátka projdou a všimnou si Vás po pár sekundách, to už ale utíkáte pryč. Hra se může rovnat s lepšími hrami na Playstation 1. Grafika a engine jsou na dnešní poměry špatné. Ve videu níže uvidíte, jak jeden z prvních redaktorů pro recenzi utíká vetřelcům a ani jednou nevystřelí. Už to je známka neschopnosti.

Vydavatelství a problémy...

Velký vydavatel SEGA udělala chybu, stále informovalo, že hru vytváří studio TimeGate, jen Vás upozorňujeme, že někteří lidé si vybírají hry podle svých oblíbených studií. Teď, po vydání SEGA popřela, že by na hře TimeGate pracovalo i když jej uvádní v titulkách, zajímavé. To vše se odehrálo až po té, co se dozvěděli první recenze, které dopadly příšerně. Sega by si hold příště měla pořádně kontrolovat, co vydává, neboť tahle hra za to opravdu nestojí.
.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama