Alan Wake: Čeština ke stažení
i Zdroj: Spite.cz
Češtiny do her Novinka Alan Wake: Čeština ke stažení

Alan Wake: Čeština ke stažení

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

7. 2. 2022 12:17 2

Protože čeští a slovenští hráči hledají Češtinu pro hru Alan Wake, rozhodli jsme se kontaktovat přímo samotného výrobce hry, zda něco takového neplánuje nebo jestli se na něčem nepracuje - máme odpověď. » Číst celý článek | Komentář | Autor: Jakub Hergesell

Reklama

Protože čeští a slovenští hráči hledají Češtinu pro hru Alan Wake, rozhodli jsme se kontaktovat přímo samotného výrobce hry, zda něco takového neplánuje nebo jestli se na něčem nepracuje - máme odpověď.

 

1.3. 2012 - UPDATE

Protože zájem o češtinu pro hru Alan Wake byl obrovský, byla vyrobena čeština od amaterů. Každopádně je to velmi dobře přeložené, jsou přeložené dokonce i dopisy, které sbíráte po cestě za cílem.

 

Čeština opět ke stažení                 

 

DOWNLOAD (195 MB)

 

Musíme také poděkovat fanouškovi Jakub Wolf, který nám dal typ a češtinu zaslal na náš email. Děkujeme

Alan Wake: Čeština ke stažení

Hned první den při vydání Alan Wake, se lidé ptají po celém internetu, zda někdo nemá české titulky. Bohužel ani originální verze na Steamu češtinu nevlastní a proto jsem se rozhodl kontaktovat přímo officiálního výrobce Alana Wake na osobní email, zda neplánují update s více jazyky pro naše PC.

Odpověď přišla a to až nečekaně rychle. Už za hodinu jsem měl email s jasnou odpovědí.

,,Dobrý den, officiálně český jazyk nevyšel a ani jsme to neměli v plánu. Ale vezmeme to do úvahy a možná více překladů vydáme, ovšem nic neslibuji, ok?''

Přesně takto zněla odpověď jednoho z autorů Alan Wake. Tak snad se k něčemu uchýlí a nakonec i tu Češtinu vydají, přece jen je hodně rozhovorů ve hře a slabší angličtináří nemají ten pravý zážitek, když nevědí oč jde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama