Activision oficiálně představuje Call of Duty: Warzone
i Zdroj: Spite.cz
Apex Legends Novinka Activision oficiálně představuje Call of Duty: Warzone

Activision oficiálně představuje Call of Duty: Warzone

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

10. 3. 2020 07:23

Activision konečně oznámil a detailně představil battle-royale Call of Duty: Warzone.

Reklama

Přesně, jak se celý včerejší den očekávalo, tak se stalo. Activision konečně oznámil a detailně představil battle-royale Call of Duty: Warzone. Datum vydání je v České Republice a na Slovensku stanoven na 10.3. 2020 mezi 16:00 a 20:00 našeho času. K dispozici bude na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Warzone nabídne hru pro až 150 hráčů a dva herní módy. Populární battle-royale na mapě Verdansk a Plunder, kde je hlavním cílem získat za co nejkratší dobu co nejvíce peněz. Tvůrci se bez pochyb nechali inspirovat Apex Legends, které jako první přišlo s možností oživení již padlého vojáka. Takovou funkci nabídne i Warzone, oživit kolegu půjde několika způsoby. Oživit se můžete ale i sami, hra Vás po smrti pošle do Gulagu, kde se utkáte s jiným hráčem 1 vs. 1, ten, kdo vyhraje se vrací zpátky do hry.

Těšit se můžeme i na nejrůznější armádní vozidla a helikoptéry, které známe například z Modern Warfare či COD: Mobile, které je vlastně otcem Warzonu.

Aktuálně se snažíme zjistit, jaké jsou HW požadavky, nicméně to vypadá na totožné s nejnovějším Call of Duty: Modern Warfare. Kazdopádně, pokud vlastníte MW, Warzone dostanete v updatu o velikosti až 22 GB, v případě, že nevlastníte MW, velikost hry se vyhoupne až na 101 GB.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama