Activision láká na projekt The Red Door, bude to velký
i Zdroj: Spite.cz
 (2020) Novinka Activision láká na projekt The Red Door, bude to velký

Activision láká na projekt The Red Door, bude to velký

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

16. 7. 2020 23:55

V Microsoft i PS Storu se objevila hra s názvem The Red Door. Prý jde o teaser na nové...

Reklama

Activision se pomalu připravuje oznámit novou hru. Na Microsoft i PlayStation Storu je připravena zašifrovaná karta hry se jménem The Red Door. Veřejnosti ještě není k dispozici, nicméně i tak se k ni dostali někteří lidé skrze speciální kód. Co karta hry skrývá? Krátký popis, informace o velikosti hry a obrázek s logem a názvem The Red Door.

The Red Door má velikost zhruba 90GB, má jít o akční střílečku (vývojář neznámý) a popisek toho také zrovna moc neprozradí, cílí na publikum starší 18+ let. Citujeme níže.

"Vždy existuje více pravd. Pokud hledáte odpovědi, zapomeňte a přijmněte, že už nic nebude stejné, jako dřív. Červené dveře čekají, odvážíte se projít?"

Na internetu se mezi hráči spekuluje o možném Call of Duty (2020), které má být restartem série Black Ops. Podívat bychom se měli do Vietnamu, nic z toho ale nebylo potvrzené. Proč by mělo být The Red Door právě novým Call of Duty? Server PS4Database.com se detailněji podívalo na ID hry v PS Storu, v něm se mělo skrývat "COD2020INTALPHA1".

O co by mělo nakonec jít se dozvíme už brzy, oznámení nového Call of Duty je za rohem, každoročně k němu dochází mezi květnem a červnem. Letos si dává Activision celkem na čas.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama