Abandoned Novinka Abandoned poběží na Unreal Engine 5

Abandoned poběží na Unreal Engine 5

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

17. 8. 2021 19:10

Šéf studia Blue Box v rozhovoru přiznal, že jejich teaser na Abandoned je zklamáním + že hra poběží na Unreal Engine 5.

Reklama

Šéf Blue Box Game Studios Hasan Kahraman pro zahraniční herní magazín prozradil pár detailů o vývoji Abandoned i problémech, které v posledních několika dnech nastaly. K odhalení hry mělo dojít 10.8. 2021, jenže problémy s aktualizací aplikace Realtime Experience to nedovolily, po třech dnech čekání na update jsme se dočkali obrovského zklamání, aplikace totiž ukázala pouze 5 sekundový teaser trailer, který již byl dávno veřejný na Twitteru studia.

Hráči i novináři byli velmi zklamaní, a šéf Hasan Kahraman si toho je dobře vědom, všiml si velké kritiky hráčů, kteří Blue Box Game Studios už nevěří. A není divu, když jsme detailně rozebrali historii studia, nemohli jsme věřit vlastním očím. Studio od roku 2015, do dnešního dne oznámilo sedm her, nikdy ale žádnou nedodělali a nevydali. Potká podobný osud i hru s pracovním názvem Abandoned?

Na závěř Kahraman prozradil, že Abandoned poběží na Unral Engine 5. Proč zrovna Unreal Engine 5, který je teprve v předběžném přístupu a nemá spuštěné všechy funkce? Navíc s tímto novým enginem je potřeba nějakou dobu pracovat. Odpověď zní..

"Potřebujeme Unreal Engine 5 a to i přes doporučení, abychom jej u Abandoned nepoužili. Potřebujeme next-gen funkce, které nabízí, jiné enginy to neumí."

Kahraman znovu nezapomněl připomenou, že Abandoned opravdu není nový Silent Hill ani Metal Gear Solid, značky patří Konami a Blue Box nespolupracuje ani s Konami, ani Kojimou, jak se dlouho spekulovalo, navíc muž s páskou přes oko nemůže být Snake z Metal Gear, nýbrž má jít o hlavního záporáka Abandoned.

Abandoned prý ve finále není ani horor, jde o akční survival hru s menšími prvky hororu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama