Abandoned Novinka Abandoned je buď nový Metal Gear Solid či Remake, tvrdí důvěryhodný insider

Abandoned je buď nový Metal Gear Solid či Remake, tvrdí důvěryhodný insider

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

29. 7. 2021 14:03

Důvěryhodný insider podpořil spekulaci, že Abandoned bude Metal Gear Solid 6 či nedavno spekulovaný remake.

Reklama

O tajemném Blue Box Game Studios a jejich Abandoned (pracovní název) píšeme poměrně často a to navzdory neznámého původu studia. Díky několika indíciím se ještě před pár týdny zdálo, že půjde o nový díl Silent Hill, nasvědčoval tomu snad každý detail. Každopádně oficiální vyjádření šéfa studia znělo jasně " Nepracujeme na Silent Hill ", zvláštní, finální název hry má totiž začínat na S a končit na L.

Když už hráči přestali věřit v Silent Hill, objevil se teaser na blížící se představení hry, kde můžeme vidět muže s páskou přes oko. A spekulace byly na světě, Blue Box Game Studios pracuje na Metal Gear Solid, měli hráči jasno. A tuto spekulaci nyní podpořil důvěryhodný insider Anton Logvinov, to je ten chlápek, co jako první věděl o PC verzích Death Stranding a Horizon Zero Dawn. Na svém Twitteru tvrdí, že jde buď o Metal Gear Solid 6 nebo Remake jednoho ze starších dílů. Já osobně se přikláním k remaku, už v dubnu letošního roku se totiž objevila informace, že právě Remake má být už brzy oznámen. 

Zatím co někteří věří v Metal Gear Solid, jiní už mají ze studia Blue Box srandu a na Redditu píší, že Abandoned nakonec bude Castlevania nebo Bomberman.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama